O ŠKOLI I USLOVIMA POHAĐANJA

decaksmartdevojcicalaptop

Program eduTech škole namenjen je najmlađim uzrasta osnovne i srednje škole.Polaznici su grupisani po uzrastu .

 

Program škole traje 4 godine (8 semestara) za sve polaznike.

 

Nastava je organizovana dva puta nedeljno – ukupno 112 školskih časova godišnje (56 dvočasa) i zamišljena je tako da prati sve raspuste i neradne dane (praznike) u skladu sa obaveznom nastavom u osnovnim i srednjim školama. U grupi ima od 10-14 polaznika. Više o programu škole možete pročitati ovde.

 

Nastavu drže predavači sa višegodišnjim iskustvom kako u programiranju, tako i u držanju nastave iz informatike deci uzrasta osnovne i srednje škole.

 

Tokom školske godine učenici sakupljaju poene radeći domaće zadatke , testove i finalni projekat. Nagrađuje se i aktivnost na času, rešavanje mini-zadataka u toku same nastave.

 

Predavanja su organizovana interaktivno i osmišljena za rad u grupi. Materijali su prilagođeni određenom uzrastu. Od samog početka decu učimo, kako timskim radom kroz simuliciju radne atmosfere i raspodelu zadataka/problema, tako i inicijativnim samostalnim radom kroz domaće zadatke koje dobijaju tokom godine.

 

Na kraju godine učenik dobija sertifikat o stečenom znanju za tu godinu.

 

EduTech škola računara posebno ceni zalaganje učenika koji su uspeli da svoje prethodno stečene sposobnosti u osnovnom ili srednjem obrazovanju dokažu u drugim prirodnim naukama (matematika, informatika, biologija i hemija).

 

EduTech škola će učenicima koji su u školskoj godini na državnim takmičenjima osvojili neko od prva tri mesta, obezbediti nastavu u trajanju od mesec dana bez novčane nadoknade.

 

Cena školarine za jednu školsku godinu iznosi  29.400 dinara.
Plaćanje je moguće u 7 jednakih rata (4200 dinara).
Ukoliko uplaćujete školarinu unapred za celu godinu ostvarujete popust od 10% (26.400 dinara).
Za plaćanje po semestru, odnosno u 2 rate ostvarujete popust od 5% (2 x 13.800 dinara).
Upisom drugog deteta, ono ostvaruje popust od 10% na celokupno trajanje školovanja.
Primer uplatnice možete pronaći ovde.
Nije potrebno vršiti uplatu pre prvog časa.