O ŠKOLI I USLOVIMA POHAĐANJA

decak smart
devojcica laptop
deca za stolom
decak lazybag
devojcica lazybag
deca pored servera

Plan i program eduTech škole programiranja namenjen je deci uzrasta osnovne i srednje škole. Polaznici su grupisani po uzrastu .

Program škole traje 4 godine (8 semestara) za sve polaznike.

Nastava je organizovana dva puta nedeljno – ukupno 112 školskih časova godišnje (56 dvočasa) i zamišljena je tako da prati sve raspuste i neradne dane (praznike) u skladu sa obaveznom nastavom u osnovnim i srednjim školama. U grupi ima od 10-14 polaznika. Više o planu i programu škole možete pročitati ovde.

Nastavu drže predavači sa višegodišnjim iskustvom kako u programiranju, tako i u držanju nastave iz informatike deci uzrasta osnovne i srednje škole.

Tokom školske godine učenici sakupljaju poene radeći domaće zadatke , testove i finalni projekat. Nagrađuje se i aktivnost na času, rešavanje mini-zadataka u toku same nastave.

Predavanja su organizovana interaktivno i osmišljena za rad u grupi. Materijali su prilagođeni određenom uzrastu. Od samog početka decu učimo, kako timskim radom kroz simuliciju radne atmosfere i raspodelu zadataka/problema, tako i samostalnim radom kroz domaće zadatke koje dobijaju tokom godine.

Na kraju godine učenik dobija sertifikat o stečenom znanju za tu godinu.

EduTech IT škola posebno ceni zalaganje učenika koji su uspeli da svoje prethodno stečene sposobnosti u osnovnom ili srednjem obrazovanju dokažu u drugim prirodnim naukama (matematika, informatika, biologija i hemija). Programiranje za decu i ovaj plan i program su jedan od bitnih delova uspeha te dece i u drugim naukama kao osnova za pravilno rešavanje problema.

EduTech IT škola će učenicima koji su u školskoj godini na državnim takmičenjima osvojili neko od prva tri mesta, obezbediti nastavu u trajanju od mesec dana bez novčane nadoknade.

Cena školarine za jednu školsku godinu iznosi  29.400 dinara.
Plaćanje je moguće u 7 jednakih rata (4200 dinara).
Ukoliko uplaćujete školarinu unapred za celu godinu ostvarujete popust od 10% (26.400 dinara).
Za plaćanje po semestru, odnosno u 2 rate ostvarujete popust od 5% (2 x 13.800 dinara).
Primer uplatnice možete pronaći ovde

Upisom drugog deteta, ono ostvaruje popust od 10% na celokupno trajanje školovanja.

Vidimo se!